[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в обласній нараді з питань розвитку фізичної культури та спорту

07.03.2024 в 21:02

07 березня 2024 за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Бойка та начальника управління фізичної культури та спорту ОДА Володимира Мицика відбулась чергова відеоконференція з питань розвитку фізичної культури та спорту в територіальних громадах. Від райдержадміністрації участь у нараді в онлайн режимі прийняла головний спеціаліст відділу з питань соціальної сфери управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Анжела Цурка.

Під час відеоконференції обговорили актуальну структуру управлінь фізичної культури і спорту виконавчих органів територіальних громад, військових адміністрацій, пошкодження спортивної інфраструктури, стан базових спортивних споруд, роботу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, стан фінансування галузі, зокрема, грошове заохочення стипендіями та винагородами провідних спортсменів і тренерів, існуючі проблеми та перспективи.

Також детально висвітлили низку актуальних питань розвитку сфери фізичної культури та спорту Донецької області, а саме: говорили про реалізацію програм економічного і соціального розвитку у громадах області з розділу «Фізична культура і спорт» у 2023 році, підбили підсумки формування звітності за 2023 рік та підсумки формування статистичної звітності дитячо-юнацьких спортивних шкіл, відомств, громадських фізкультурно-спортивних організацій, територіальних громад. Не залишили без уваги і питання щодо наповнення електронних реєстрів пошкоджених і зруйнованих спортивних споруд.

print