[bvi]
  • Українська
  • English

Участь у відкритті Офісу відновлення та розвитку Донеччини 

02.11.2023 в 21:28

Голова Покровської РДА, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ разом із начальником Покровської міської ВА Сергієм Добряком взяли участь у відкритті Офісу відновлення та розвитку Донеччини

Сьогодні у м. Дніпро відбулось урочисте відкриття Офісу відновлення та розвитку Донеччини, який стане «коворкінг» зоною, що обʼєднає обласну владу, районні та міські військові адміністрації, міжнародні та громадські організації.

Серед учасників заходу – перші керівники Донецької ОДА, міжнародні партнери та представники громад Донеччини. Покровську представив начальник військової адміністрації Сергій Добряк.

«Покровськ знаходиться близько до лінії розмежування та проведення активних бойових дій (близько 40 км). Саме тому наша громада регулярно стає об’єктом російських обстрілів», – розповів Сергій Добряк.

Важливо, що сьогодні керівники місцевих військових адміністрацій мали змогу розповісти про особливості своєї роботи та про унікальні потреби своїх громад і районів.

Цей проєкт був створений завдяки підтримці міжнародних партнерів: Європейського Союзу, уряду Швеції та Програми розвитку ООН.

print