[bvi]
  • Українська
  • English

Участь працівників райдержадміністрації в одноденному навчально-просвітницькому проєкті «Зцілення громад»

21.06.2024 в 13:22

20 червня 2024 року працівники Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації прийняли участь в одноденному навчально-просвітницькому проєкті «Зцілення громад», який проходив у м.Дніпро.20 червня 2024 року працівники Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації прийняли участь в одноденному навчально-просвітницькому проєкті «Зцілення громад», який проходив у м.Дніпро. Організаторами навчання виступила Благодійна організація «Патріарша фундація «Мудра Справа».
Під час навчання усі присутні долучилися до обговорення плану дій та розробки стратегії з поліпшення умов та розвитку громад Покровського району.
Також, кожен бажаючий зміг висловити свою думку та донести до усіх присутніх свої ідеї з приводу того, як зробити громади більш сучасними, комфортними, цікавими не тільки для їх мешканців, а і для туристів. Організаторами навчання виступила Благодійна організація «Патріарша фундація «Мудра Справа».
Під час навчання усі присутні долучилися до обговорення плану дій та розробки стратегії з поліпшення умов та розвитку громад Покровського району.
Також, кожен бажаючий зміг висловити свою думку та донести до усіх присутніх свої ідеї з приводу того, як зробити громади більш сучасними, комфортними, цікавими не тільки для їх мешканців, а і для туристів.

print