[bvi]
  • Українська
  • English

Тренінг з оцінки потреб та перенаправлення осіб, постраждалих від торгівлі людьми

02.04.2024 в 16:17

За підтримки МОМ та фінансування від Агентства США з міжнародного розвитку USAID та Міністерства закордонних справ Норвегії, громадська організація «Альянс за громадянські права», спільно з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, реалізовує проєкт «Комплексна допомога цивільному населенню, яке зазнало торгівлі людьми чи експлуатації у Донецькій та Запорізькій областях». У рамках цього проєкту для 11 фахівців Покровського району був проведений тренінг з оцінки потреб та перенаправлення осіб, постраждалих від торгівлі людьми. Від Покровської райдержадміністрації участь у дводенному тренінгу прийняла головний спеціаліст відділу з питань соціальної сфери управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Анжела Цурка.
Під час заходу учасники обговорили основні засади політики протидії торгівлі людьми в Україні, розглянули впливові сторони, напрямки роботи та провели аналіз відповідності наявних послуг для постраждалих від торгівлі людьми.
Також у ході роботи було обговорено ефективний алгоритм перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми, особливості травмо-орієнтованого підходу в роботі з ними, та представлено можливості співпраці з міжнародними та громадськими організаціями в наданні допомоги постраждалим від торгівлі людьми.
По закінченню заходу усі учасники отримали сертифікати про проходження тренінгу «Оцінка потреб та перенаправлення осіб, постраждалих від торгівлі людьми».

print