[bvi]
  • Українська
  • English

Спільними зусиллями наближаємо перемогу!

04.07.2023 в 11:47

Одним із напрямків співпраці Покровської міської служби зайнятості Донецької області з територіальними громадами та роботодавцями є організація суспільно корисних робіт.

Задля вирішення низки важливих питань життєдіяльності Покровської громади в листопаді минулого року голова Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк ухвалив рішення про проведення суспільно корисних робіт в громаді.

Впродовж багатьох років Покровський міський центр зайнятості Донецької області співпрацює з міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України. В умовах сьогодення взаємодія розширилась у напрямку проведення суспільно корисних робіт за проектом «Армія відновлення».

«З травня у нас виникла потреба у залученні безробітних осіб до розвантаження та пакування гуманітарної допомоги, яку отримують мешканці Покровської громади в міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України», – зазначає голова організації Людмила Полтавченко.

З 1 травня Покровською міською військовою адміністрацією було доповнено перелік підприємств – замовників суспільно корисних робіт, що мають оборонний характер. «За направленням служби зайнятості вже третій  місяць поспіль безробітні Покровського міського центру зайнятості, залучені до суспільно корисних робіт, працюють в Покровській організації Товариства Червоного Хреста», – додала Людмила Полтавченко.

З початку 2023 року до “Армії відновлення” залучено 210 безробітних, які знаходяться на обліку в Покровському міському центрі зайнятості,  в тому числі 142 особи в  Покровській територіальній громаді.

print