[bvi]
  • Українська
  • English

Ще у майже 3 тисячах осель знову є світло: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж після обстрілів

19.04.2024 в 12:55

За останню добу фахівці ДТЕК Донецькі електромережі отримали дозвіл військових на низку ремонтів мереж, постраждалих від обстрілів та виконали їх. Електропостачання знову відновлене у оселях майже 3 тисяч родин. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

18 квітня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло в 1 населений пункт, постраждалий від наслідків постійних бойових дій. Електрика повернулася в домівки 2 778 родин прифронтового регіону.

Бойові дії на Донеччині залишаються активними. Тривають обстріли, ракетні та авіаудари. За інформацією Вадима Філашкіна, очільника області, за останню добу населені пункти регіону 18 разів піддавалися ворожим обстрілам.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 786 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print