[bvi]
  • Українська
  • English

Робоча зустріч з координаторами кластерів Wash та Охорони здоровʼя.

26.01.2024 в 16:29

Сьогодні, 26 січня 2024 року, заступник голови райдержадміністрації Олександр ФОМЕНКО та начальник управління з питань розвитку територій та інфраструктури райдержадміністрації Алла ПАВЛІЧЕВА провели робочу зустріч з координаторами кластерів Wash та Охорони здоровʼя. На зустрічі були присутні субнаціональні координатори сектору Wash cluster Східного регіону Алекс Буі та Іван Аекер, субнаціональний координатор Дніпровського хабу Самех Кіроллос, спеціаліст по звʼязкам і комунікаціям Дніпровського хабу кластеру Охорони здоровʼя, що входить до структури ООН, Марія Харитонова, а також начальник Очеретинської ВА Микола КОВАЛЕНКО та начальник Авдіївської ВА Віталій БАРАБАШ.
Під час зустрічі були розглянуті питання щодо сприяння у вирішенні проблем у сфері водопостачання в звʼязку з загостренням ситуації на Карлівськиму водосховищі та забезпечення населення альтернативними джерелами водопостачання (питною водою та резервуарами), а також засобами гігієни на територіях, де ведуться активні бойові дії.
Обговорили також і подальшу співпрацю та взаємодію з територіальними громадами Покровського району для надання допомоги мешканцям, які постраждали внаслідок російської агресії.

print