[bvi]
  • Українська
  • English

Робоча нарада щодо управління побутовими відходами, а саме ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та відходами від руйнувань у населених пунктах Покровського району. 

22.01.2024 в 12:35

Під головуванням директора департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергія Натруса відбулась робоча нарада щодо управління побутовими відходами, а саме ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та відходами від руйнувань у населених пунктах Покровського району.

В нараді взяли участь перший заступник голови Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації Володимир Колосов, заступник голови РДА Олександр Фоменко, представники структурного підрозділу з питань екологогії райдержадміністрації, керівники місцевих військових адміністрацій.

Під час обговорень розглянули проблемні питання у роботі з локалізації, ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих звалищ відходів, напрацювали спільні для громад механізми з їх ліквідації та попередження утворення нових звалищ, опрацювали механізм визначення тимчасових місць зберігання відходів від руйнувань.

Сергій Натрус зазначив, що не зважаючи на складні умови через бойові дії на території області, здійснюється своєчасний збір та вивезення відходів. В пріоритеті завжди знаходиться безпека співробітників комунальних підприємств територіальних громад.

print