[bvi]
  • Українська
  • English

Привітання військовим з нагоди Дня Конституції України

28.06.2024 в 17:00

28 червня в Україні відзначають День Конституції.

Це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції, і вже третій рік поспіль Україна святкує його в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення російської федерації.

З нагоди свята, голова Покровської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, привітав з цим знаменним днем тих, хто безпосередньо захищає основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність – військових.

До привітань також доєдналися і керівники Покровської, Селидівської, Мирноградської та Новогродівської військових адміністрацій.

Почесними грамотами, подяками та пам’ятними подарунками у вигляді PowerBank, були нагороджені усі присутні.

Не залишилися без подяк і самі керівники. Колектив Військової комендатури м.Покровськ висловив щирі побажання та слова подяки керівникам за всебічну допомогу, якої так не вистачає Збройним Силам України.

У свою чергу начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв подякував військовим за їх мужність, стійкість та побажав їм та їхнім сім’ям здоров’я, мирного неба над головою та скорішого закінчення війни.

print