[bvi]
  • Українська
  • English

Привітання молодих матусь та їх новонароджених дітей з Днем вишиванки

16.05.2024 в 15:03

Традиційно у третій четвер травня в Україні відзначається Всесвітній день вишиванки. Цього року це свято припало на 16 травня.

Українська вишиванка з’явилася багато століть тому, а кількість різних візерунків та технік шиття порахувати неможливо. Це свято люблять і діти, і дорослі, із задоволенням вбираючись у яскраві сорочки.

Вишиванка – це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу. Крізь віки український народ проніс любов до вишиванки та зберіг особливості її створення.

Вже щорічною традицією у цей день стало привітання молодих матусь та їх новонароджених дітей з Днем вишиванки. Тому, з нагоди свята, за підтримки Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації, а також Українського розмовного клубу “Файно”, керівництво Покровської районної військової адміністрації та Покровської міської військової адміністрації завітали до перинатального центру у м.Покровськ, аби особисто привітати з цим святом новоспечених мам та подарувати вишиванки для маленьких українців.

print