[bvi]
  • Українська
  • English

Привітання енергетиків з нагоди професійного свята

22.12.2023 в 21:10

22.12.2023 голова Покровської райдержадмінстрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ разом з першим заступником голови райдержадміністрації Володимиром Колосовим та в.о. голови Покровської районної ради Юрієм Середою привітали енергетиків району з професійним святом та вручили Почесні грамоти Покровської районної ради кращим представникам енергетичної галузі за плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обовязків , вагомий особистий внесок у розвиток енергетики Покровського району та з нагоди відзначення Дня Енергетика і 100 річчя заснування Покровського району. В своїх вітальних словах наголошувалось про те , що це свято мужніх людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи — дарувати світло і тепло кожній оселі.

Сьогодні з упевненістю можна сказати – від роботи енергетиків залежать не лише добробут жителів Покровського району, робота підприємств та установ, а й енергетична безпека держави.

Керівники району подякували фахівців енергетичної галузі за невтомну працю у сьогоднішніх, надзвичайно складних умовах та героїзм! За фронт, який вони тримають щохвилини. За високу майстерність та професіоналізм.

Попри усі небезпеки і ризики, всупереч злим намірам ворога, вони перемагають темряву і повертають людям світло, відновлюють життєдіяльність громади, відроджують життя на деокупованих територіях.

Побажали перемоги, упевненості у завтрашньому дні, мирного неба над головою, безпечних умов праці, міцного здоров’я, добра, успіхів на професійній ниві. Нехай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові, а кожен день життя буде наповнений енергією світла.

Зі святом! З Днем енергетика!

print