[bvi]
  • Українська
  • English

Проведення інформаційно-просвітницького заходу, присвяченого Дню Конституції України з метою патріотичного виховання із особами молодіжного віку, які є клієнтами пробації

28.06.2024 в 14:12

28 червня в Україні відзначають державне свято – День Конституції. Річницю з дня прийняття Основного закону країни відзначають щорічно, починаючи з 1996 року. Враховуючи нинішні реалії кожне наше державне свято сприймається особливо значуще. Адже у час війни росії, спрямованої на знищення нашого народу, дати, що нагадують нам про нашу боротьбу за державність і про ствердження нас як нації на цьому шляху, – набувають нового символізму.

Співробітниками відділу пробації № 16 м. Покровськ, що на Донеччині,  за допомогою мобільного застосунку проведено інформаційно-просвітницький захід, присвячений Дню Конституції України з метою патріотичного виховання із особами молодіжного віку, які є клієнтами пробації. Метою заходу було поглибити знання присутніх про свою державу, історію українського народу; формувати правильне ставлення до Основного Закону України та необхідності його дотримання.

Працівники відділу пробації постійно залучають засуджених до участі у заходах і проектах з національно-патріотичного виховання. Подібні заходи сприяють громадському активізму, консолідації та формування усвідомлення відповідальності кожного громадянина  за майбутнє України, виховують почуття гідності та гордості за свою країну.

print