[bvi]
  • Українська
  • English

Представники Покровського району взяли участь в заходах у межах Міжнародної кампанії «16 днів активізму проти гендерного насильства».

06.12.2023 в 21:17

ГО “Асоціація жінок-юристок України “ЮрФем” за підтримки Структури ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі управління сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації організували тренінг: “Нульова терпимість до гендерно зумовленого насильства (ГЗН): ефективна допомога постраждалим”.

Цей тренінг покликаний зміцнити компетенції субʼєктів, що надають допомогу постраждалим від гендерно зумовленого насильства. Тим самим, покращити координацію й, відповідно, якість надання послуг потерпілим від різних форм гендерно зумовленого насильства фахівцями та фахівчинями у Донецькій області.

Участь у заході взяли представники профільних субʼєктів взаємодії щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі з числа профільних структурних підрозділів Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації, військових адміністрацій населених пунктів Донецької області, Головного управління Національної поліції в Донецькій області та ДСНС.

print