[bvi]
  • Українська
  • English

Представники Покровського району взяли участь у тренінгах «Посилення спроможності місцевих механізмів взаємодії в галузі протидії торгівлі людьми».

01.12.2023 в 21:11

Під час тренінгів розглядалися такі питання:
Тенденції у сфері торгівлі людьми.
Торгівля людьми: причини та наслідки.
Відмінності торгівлі людьми від інших форм порушення прав людини: порушення трудового законодавства, погані умови праці, нелегальне працевлаштування.
Програми допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми.
Розробка алгоритму дій при виявленні та ідентифікації постраждалих від торгівлі людьми.
Психологічні особливості осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Алгоритм опитування осіб, які постраждали від торгівлі людьми.
Проведення профілактичних заходів з попередження торгівлі людьми.
Реалізація превентивних проєктів щодо формування безпечної міграційної поведінки.
Від Покровської РДА, районної військової адміністрації взяла участь у тренінгах Цурка Анжела головний спеціаліст управління з питань взаємодії органів місцевого самовоядуваня разом із представниками Новогродівської, Мирноградської, Очеретинської, Великоновосілківської, Гродівської, Криворізької, Вугледарської, Шахівської, Курахівської, Білозерської, Удачненської військовий адміністрацій Покровського району.в

Тренінги проведено у межах проєкту «Комплексне реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації, гендерно зумовленого насильства, а також тих, чиї права були порушені внаслідок війни, у Донецькій області», який реалізовується громадською організацією «Альянс за громадянські права» за сприяння Донецької облдержадміністрації, за підтримки МОМ та фінансування Агенства США з міжнародного розвитку USAID та Міністерств закордонних справ Норвегії.

print