[bvi]
  • Українська
  • English

Попри обстріли ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику у 6,6 тисячах домівок

26.04.2024 в 11:02

За 25 квітня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли усунути пошкодження обладнання, спричинених обстрілами, де це було можливим. Це дозволило знову повернути електропостачання в оселі 6,6 тисяч родин прифронтової Донеччини. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення світла в регіоні, щоб підтримати місцевих жителів у важкій ситуації постійниї бойових дій.

Попри постійні обстріли регіону та важку ситуацію на Донеччині, спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відремонтувати низку пошкоджень. Знову отримують електропостачання 6 624 родини у Донецькій області.

Донеччина залишається регіоном найбільш активних бойових дій. постійні обстріли ракетні та авіаудари, що почастішали, продовжують руйнувати мирні міста та, у тому числі, енергетичну інфраструктуру. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 793 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print