[bvi]
  • Українська
  • English

Нарада з представниками громадської організації «Проліска».

27.02.2024 в 16:21

27 лютого 2024 року голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв разом із заступником Олександром Фоменко та начальником управління з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування Надією Масло провів робочу нараду з представниками громадської організації «Проліска».
Одним із напрямків діяльності ГО є соціальне перевезення мешканців прикордонних, прифронтових та деокупованих сіл та селищ, в яких відсутнє регулярне транспортне сполучення до райцентрів, центрів громад та обласних центрів, де люди можуть отримати доступ до банківських послуг, ринків, магазинів, аптек, лікарень та адміністративних служб. На даний час соціальний автобус курсує на території Криворізької, Курахівської, Добропільської, Покровської, Селидівської та Шахівської ТГ.
Під час сьогоднішньої наради було обговорено подальшу співпрацю та визначено основні напрямки взаємодії між ГО «Проліска» та Покровською райдержадміністрацією у забезпеченні соціального перевезення мешканців Покровського району.

print