[bvi]
  • Українська
  • English

Колектив Покровської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації та Покровської районної ради у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті керівника апарату райдержадміністрації Світлани Володимирівни Рогози, людини великої душі та гідності.

10.05.2024 в 22:24

10 травня 2024 року на 57 році життя зупинилось серце прекрасної людини, чуйної колеги та професіонала своєї справи.

Народилася Світлана Володимирівна 13 березня 1968 року в м.Красноармійськ.

Усе своє життя вона присвятила служінню українському народу та державі. У грудні 1987 року прийшла працювати у райвиконком, поступово підіймаючись службовими сходами, дійшла до посади керівника апарату Покровської районної державної адміністрації, на якій перебувала понад 17 років. Очолювала Покровський районний комітет профспілки працівників державних установ України.

Її професіоналізм неодноразово був відмічений відзнаками району та області.

Високий професіоналізм, принциповість, вимогливість, вміння взяти на себе відповідальність, оперативно приймати рішення для досягнення намічених планів, в поєднанні з чутким та уважним відношенням до людей, які працювали безпосередньо поруч з нею, були притаманні Світлані Володимирівні.

Заслуженим авторитетом і глибокою повагою користувалася Світлана Володимирівна серед керівництва, колег, друзів та звичайних мешканців району.

Її вміння підтримати, здатність прийти на допомогу, дати слушну пораду, а також її досвід та підхід до справи, завжди будуть служити прикладом для багатьох людей, які знали її особисто.

З приводу невимовної втрати, висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Світлани Володимирівни. Пам’ять про неї завжди буде в наших серцях!

Володимир Замотаєв, Володимир Колосов, Олександр Фоменко, Юрій Середа та весь трудовий колектив Покровської райдержадміністрації та райради.

print