[bvi]
  • Українська
  • English

Керівництво Покровського району привітало державних службовців з професійним святом! 

23.06.2023 в 17:12

Зустріч відбулась за участі голови Покровської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Володимира ЗАМОТАЄВА його заступників, Володимира КОЛОСОВА, Олександра ФОМЕНКА, керівника апарату Світлани РОГОЗИ, в.о. голови Покровської районної ради ЮРІЯ СЕРЕДИ та працівників відділів, служб та структурних підрозділів райдержадміністрації .

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. На заході було відзначено кращих службовців почесними обласними, районними грамотами, подяками та державними відзнаками. Хвилиною мовчання вшановано пам’ять тих хто віддав життя за Україну.

Вітаючи колег зі святом виступаючі бажали, щоб щоденна робота викликала повагу та довіру громадян, колег, щоб рідні та близькі люди пишалися тим, що ви працюєте на користь держави! Бажали здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше, Перемоги та миру нашому народу!

Тримаємося разом!Разом до Перемоги!

 

print