[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

04.01.2024 в 12:22
Станом на 03 січня 2024 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області на соціальні виплати спрямовано 39,3 млн грн, у тому числі:
38,3 млн грн — на пенсійні виплати.
Пенсії через через відділення поштового зв’язку профінансовано по 06 січня 2024 року.
1,0 млн грн — на страхові виплати (в тому числі 1,0 млн грн на оплату лікарняних).
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Листок непрацездатності — це документ, сформований програмними засобами Електронного реєстру листків непрацездатності на підставі медичного висновку про тимчасову непрацездатність, створеного лікарем у закладі охорони здоров’я.
Такий листок непрацездатності дає право на звільнення від роботи у зв’язку з непрацездатністю та призначення матеріального забезпечення застрахованій особі в разі тимчасової непрацездатності, вагітності та пологів.
Органами Пенсійного фонду України здійснюється ведення Електронного реєстру листків непрацездатності.
Станом на 01.01.2024 Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області сформовано 594,5 тис. електронних листків непрацездатності з часу впровадження та 108,7 тис. — за 2023 рік.
Дані сформованого листка непрацездатності відображаються в електронному кабінеті страхувальника та в особистому кабінеті пацієнта на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.
Як перевірити формування е-лікарняного онлайн — дивіться за посиланням https://t1p.de/gqxgr
Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:
фейсбук-сторінці — https://www.facebook.com/dn.pfy,
телеграм-каналі — https://t.me/PensFond_dn,
ютуб-каналі — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn,
інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn,
Возможно, это изображение текст «станом на 01.01.2024 електронн листки непрацездатност на пдстави медичних висновкi̇в закладв охорони здоров'я про тимчасову непрацездатнсть сформовано всього 3 часу впровадження 594,5 тис. електронних листкв непрацездатности # в тому числя за 2023 ρiκ пO 108,7 тис. електронних листкв непрацездатност пфу головне управлиння пенсйного фонду украёни в донецький област»
ОТРИМУЙТЕ ПОСЛУГИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ОНЛАЙН
На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua користувачам доступні сервіси, які допомагають заощадити час та вирішити важливі питання онлайн.
Послугами вебпорталу можуть скористатися громадяни різних вікових категорій (після досягнення 18 років). На головній сторінці можна ознайомитися з переліком послуг, які Пенсійний фонд надає дистанційно.
Найбільш затребувані сервіси вебпорталу:
ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ — можливість подати заяву на призначення пенсії за віком, у зв’язку з втратою годувальника, по інвалідності, за вислугу років тощо або заяву на перерахунок пенсії, якщо особа є пенсіонером  https://t1p.de/s72z8;
ЗАЯВА НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ ЧИ ПІЛЬГУ — сервіс подання різних типів заяв щодо призначення та виплати житлових субсидій та пільг  https://t1p.de/10047, перевірки інформації про призначені субсидії та пільги  https://t1p.de/fmk7k;
ОТРИМАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДОВІДОК З QR-КОДОМ про стаж, заробітну плату, розмір пенсії тощо, які є аналогом паперового документа, підписаного відповідальною особою в органах Пенсійного фонду України  https://t1p.de/xkzwy;
ПЕРЕВЕДЕННЯ ВИПЛАТ З ПОШТИ НА БАНК  https://t1p.de/wfa30;
ДОСТУП ДО ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ (як завантажити скан-копії трудової книжки через вебпортал  https://t1p.de/fjrs9);
ЗАЯВА НА СТРАХОВУ ВИПЛАТУ — сервіс подання різних типів заяв на страхову виплату  https://t1p.de/r0vxn;
Е-КАБІНЕТ СТРАХУВАЛЬНИКА — в допомогу юридичним та фізичним особам — підприємцям  https://t1p.de/9uvqr;
ПОДАННЯ ЗАЯВ-РОЗРАХУНКІВ ЩОДО СПЛАТИ ЗА ЛИСТКАМИ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ  https://t1p.de/ub259;
ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ НОТАРІУСА  https://t1p.de/dq28h;
ДОГОВІР ПРО ДОБРОВІЛЬНУ СПЛАТУ СТРАХОВИХ ВНЕСКІВ на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування https://t1p.de/xlli6;
ПЕНСІЙНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР https://t1p.de/01pdm.
Для підприємств — управителів, об’єднань та виконавців комунальних послуг створено електронний кабінет щодо отримання від Пенсійного фонду України відомостей про визначення тарифів/внесків на житлово-комунальні послуги та завантаження розмірів тарифів/внесків на ці послуги.
Як авторизуватися в особистому кабінеті на вебпорталі — https://t1p.de/qrbtf.
Також доступ до електронних сервісів можна отримати зі смартфону, завантаживши мобільний застосунок «Пенсійний фонд» https://t1p.de/13qx0.
Бережіть себе та заощаджуйте час за допомогою надійного помічника — вебпорталу електронних послуг ПФУ https://portal.pfu.gov.ua.
Щоб першими дізнаватися важливу та корисну інформацію, — підписуйтеся на вебресурси Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:
фейсбук-сторінка — https://www.facebook.com/dn.pfy,
телеграм-канал — https://t.me/PensFond_dn,
ютуб-канал — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn,
інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn,
Возможно, это изображение текст
print