[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

11.07.2023 в 14:39
13 липня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “Пряма телефонна лінія” начальника управління з питань виплати пенсій ЛЯШОВОЇ Наталії Олександрівни за телефоном
 068 868 65 66.
Дивіться графік «прямої телефонної лінії» керівництва та керівників структурних підрозділів Головного управління за посиланням https://is.gd/xTZtfQ.
Возможно, это изображение текст
ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ
11.07.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.
Перелік за посиланням  https://is.gd/eq2kGU
Возможно, это изображение текст
Станом на 10 липня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області на соціальні виплати спрямовано 1982,4 млн грн, в тому числі:
 1739,9 млн грн – на пенсійні виплати.
 Пенсії через банківські установи профінансовано по 10 липня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 17 липня. Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.
 13,1 млн грн – на житлові субсидії та пільги за червень 2023 року.
 229,4 млн грн – на страхові виплати, в тому числі:
– 5,1 млн грн на оплату лікарняних;
– 0,2 млн грн на сторонній догляд та медичні послуги.
Возможно, это изображение деньги и текст
Результати інформування громадян за I півріччя 2023 року
Отримуйте актуальну інформацію з питань пенсійного забезпечення, житлових субсидій, пільг і страхових виплат на наших вебресурсах:
фейсбук-сторінка – https://www.facebook.com/dn.pfy
телеграм-канал – https://t.me/PensFond_dn
ютуб-канал – https://www.youtube.com/@gu_pfu_dnГрафік проведення «прямої телефонної лінії» керівництва та керівників структурних підрозділів Головного управління дивіться за посиланням https://bit.ly/3DXAAwQ.
Відповіді на найпоширеніші запитання  https://is.gd/sZtydj
Возможно, это изображение текст
ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ СТРАХОВИЙ ТА ТРУДОВИЙ СТАЖ?
Страховий стаж – це період, протягом якого людина підлягає загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню і за який щомісяця сплачено страхові внески.
Поняття “страховий стаж” запроваджено Законом України від 09.07.2003 №1058-IV “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, який набув чинності з 01.01.2004.
Періоди трудової діяльності до 01.01.2004 зараховуються до страхового стажу згідно із Законом України “Про пенсійне забезпечення”, а після 01.01.2004 – за Законом України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
Періоди навчання за денною (очною) формою у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах, в училищах і на курсах з підготовки кадрів, підвищення кваліфікації та перекваліфікації, в аспірантурі, докторантурі та клінічній ординатурі до 01.01.2004 – прирівнюється до страхового стажу.
Після 01.01.2004 до страхового стажу зараховується час навчання лише за умови добровільної сплати єдиного соціального внеску.
Час навчання підтверджується дипломами, посвідченнями, свідоцтвами, а також довідками та іншими документами, що видані на підставі архівних даних і містять відомості про періоди навчання.
Що входить до страхового стажу та які документи необхідні для його підтвердження, дивіться за посиланням https://is.gd/HYFM56
Переглянути стаж можна в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/
Про способи авторизації на вебпорталі Пенсійного фонду України дивіться за посиланням https://cutt.ly/f1C37eE
Заощаджуйте свій час та отримуйте максимум необхідної інформації на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: фейсбук-сторінка https://www.facebook.com/dn.pfy, телеграм-канал https://t.me/PensFond_dn, ютуб-канал https:// www.youtube.com/@gu_pfu_dn
Возможно, это изображение 1 человек и текст
print