[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

09.06.2023 в 10:59
ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ
09.06.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.
Перелік за посиланням  https://is.gd/HfYMbm
Возможно, это изображение текст
08 червня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування:
На пенсійні виплати спрямовано 1481,5 млн грн
Пенсії через банківські установи профінансовано по 09 червня, через відділення поштового зв’язку – по 14 червня.
На пенсійні виплати військовослужбовців спрямовано 168,1 млн грн.
 На житлові субсидії та пільги за травень спрямовано 18,4 млн грн.
На страхові виплати спрямовано 229,9 млн грн в тому числі:
– 8,4 млн грн на оплату лікарняних;
– 0,1 млн грн на сторонній догляд та медичні послуги.
Возможно, это изображение деньги и текст
ІНФОРМАЦІЯ ПРО СТРАХОВІ ВИПАДКИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ СТАНОМ НА 1 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ
Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області беруть участь у роботі комісії з розслідування нещасних випадків на підприємствах області.
Дізнайтесь, хто підлягає страхуванню від нещасного випадку  https://is.gd/yTvrvp.
Вимоги до організації та проведення розслідування нещасних випадків відповідно до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві http://surl.li/gkxhq.
Про відповідальність за порушення встановленого порядку надання повідомлення дивіться тут  https://is.gd/JfLYRy
У разі настання нещасного випадку на виробництві всі виплати здійснює Пенсійний фонд України.
Подати заяву-розрахунок для здійснення фінансування за лікарняними застрахованим особам та страхових виплат потерпілим на виробництві можна через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/
Возможно, это изображение текст «нформация про страхові випадки на виробництв Ð донецький област станом на 1 червня 2023 року до головного управлиння надйшло: 293 повдомлення про страхові випадки, 3 них: 99 випадки на виробництв повдомлень про нещасн пфу украйни пенсйний 194 професйн захворювання повдомлення про головне управлиння пенсйного фонду украёни в донецький област»
Подбай про майбутнє – працюй легально
Задекларована праця трудові та соціальні права.
Легальна робота дозволяє працівникам отримати безпечні та чітко визначені умови праці, регулярну заробітну плату, право на оплату листка непрацездатності в разі хвороби, соціальні послуги та виплати в разі нещасного випадку на роботі та професійного захворювання, можливість навчання та підвищення кваліфікації.
Роботодавець, який ухиляється від офіційного оформлення працівників, позбавляє їх соціального захисту та основних трудових прав.
У найманих працівників, які погодилися на неофіційну працю, не накопичується страховий стаж, що впливає на їхню майбутню пенсію.
Контролюйте сплату страхових внесків на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua
Способи авторизації на вебпорталі дивіться за посиланням – https://cutt.ly/p9bLAWG
Возможно, это изображение 1 человек и текст «подбай про себе працюй легально! твоя праця повнстю задекларована, якщо роботодавець: уклав трудовий договр повдомив про нового спвробитника державну податкову службу украйни регулярно виплачуе заробтну плату (офцийно, повному обсязй, не нижче мнмальной) контролюй свй стаж на portal.pfu.gov.ua пфу украни пенсйний сплачуе единий соцальний внесок оплачуе вi̇дпустку та лкарняни головне управлиння пенсйного фонду укра"ни Ð донецький област»
08 червня 2023 року відбулася «пряма телефонна лінія» начальника управління з питань виплат Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Ляшової.
Під час спілкування додзвонювачі отримали необхідну інформацію та практичні поради щодо вирішення питань пенсійного спрямування, державної соціальної допомоги, субсидій та пільг, а також були ознайомлені зі способами отримання послуг Пенсійного фонду дистанційно.
Сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України на вебпорталі https://portal.pfu.gov.ua – це можливість заощадити час і вирішити питання дистанційно
Возможно, это изображение 6 человек и текст
Запитували? Відповідаємо!
Наша родина орендує житлове приміщення для проживання, отримували житлову субсидію на опалювальний період. Чи буде нам призначено субсидію на неопалювальний період автоматично?
Ні, автоматично – не буде. Для призначення житлової субсидії на неопалювальний період вам необхідно надати заяву та декларацію.
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів було перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств.
Водночас серед одержувачів є певна категорія, якій субсидію на неопалювальний період буде призначено після надання заяви та декларації.
На наступний строк житлова субсидія призначається за особистим зверненням, якщо:
члени домогосподарства орендують житлові приміщення для проживання, за які сплачують житлово-комунальні послуги;
кількість фактично проживаючих зареєстрованих осіб у домогосподарстві менша ніж кількість зареєстрованих;
домогосподарство претендує на призначення житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива;
у складі домогосподарства є внутрішньо переміщені особи, які отримують субсидію за адресою, відмінною від місця реєстрації.
Подати документи на призначення житлових субсидій та пільг можна онлайн — через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України  https://portal.pfu.gov.ua
Возможно, это изображение текст
print