[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини

12.04.2024 в 8:06

Касетними боєприпасами обстріляна Новоукраїнка Вугледарської громади. У Красногорівці поранено людину, ще одну – у Новоселівці. Станом на ранок 11 квітня росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Прапор України зі своїми підписами подарували Донецькій області військові – студенти вишів. Державний стяг вручили голові ОДА Вадиму Філашкіну. Молодь під час зустрічі поділилась своїми проєктами та проблемними питаннями.

Відтепер у Дії можна оформити довідку та виплати ВПО на сім’ю. Крім того, можна оформити відшкодування на дітей, які народилися вже після переміщення. Для цього потрібно оновити застосунок і заповнити дані.

В Україні значно збільшилася кількість дітей сиріт або позбавлених батьківського піклування. Ці показники зросли через велику війну в нашій країні.  Чимало співвітчзників розмірковують про те, як усиновити дитину та виростити її у повноцінній родині.

15 років за ґратами може провести депутат Дружківської міської ради, який збирав розвіддані для ворога. Посадовцю повідомили про підозру. Правоохоронці з’ясували, що мешканець Дружківки у випадку окупації міста, бачив себе «заступником мера».

print