[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за День

13.03.2024 в 19:28

Жертвами російської агресії в Україні стали два мешканці Селидового на Донеччині. Загалом, внаслідок атаки ворога в області поранення отримали 11 людей. Війська рф атакували чотири райони. Такі дані станом за минулу добу.
https://dn.gov.ua/news/operativna-situaciya-po-doneckij-oblasti-stanom-na-ranok-13-bereznya

Працівники ДТЕК Донецькі електромережі за дві доби поновили світло у помешканнях 7,6 тисяч родин. Ремонтні роботи енергетики розпочали після того як отримали дозвіл українських військових на відновлення електромереж.
https://dn.gov.ua/news/za-dvi-dobi-dtek-donecki-elektromerezhi-vidnoviv-elektriku-dlya-76-tisyach-rodin

Робота для ВПО. Донецький обласний центр зайнятості працевлаштовує переселенців. В офісі також допоможуть керівникам підприємств у підборі необхідних працівників.
https://dn.gov.ua/news/centr-zajnyatosti-pracevlashtovuye-pereselenciv

Три центри інтегрованих медичних та соціально-психологічних послуг відкрили на Донеччині. Центри запрацювали на базі міських лікарень Слов’янська, Краматорська та Покровська. У кабінетах, з поміж іншого, є обладнання для огляду жінок з інвалідністю.
https://dn.gov.ua/news/na-donechchini-vidkrili-tri-centri-integrovanih-medichnih-ta-socialno-psihologichnih-poslug

Вісті з гуманітарних штабів, Гуманітарний дайджест надання допомоги ВПО у хабах Донеччини: у центрах видають продовольчі набори та психологічну підтримку мешканцям громад.
https://dn.gov.ua/news/visti-z-gumanitarnih-shtabiv-gumanitarnij-dajdzhest-nadannya-dopomogi-vpo-u-habah-donechchini-14-03-2024

Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів у лютому 2024 року. Атлетів та їхніх наставників обирали за двома категоріями: з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Серед членів журі – експертна група управління фізичної культури та спорту ДонОДА та вболівальники. Останні голосували у соціальній мережі Facebook.
https://dn.gov.ua/news/donechchina-obrala-krashchih-sportsmeniv-i-treneriv-u-lyutomu-2024-roku

print