[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

11.03.2024 в 20:00

Три райони Донеччини потрапили під обстріли рф за минулу добу. Загалом ворог пошкодив понад три десятки житлових будинків у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. 12 людей отримали поранення у Мирнограді.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-doneckij…

Послуги мешканцям віддалених куточків громади. Людям, яким важко добиратись до центрів громад, стають у нагоді мобільні соціальні офіси.
https://dn.gov.ua/…/krok-nazustrich-lyudyam-mobilni…

Колаборантку з Лимана викрила СБУ. Місцева мешканка допомагала окупаційній міській владі. Після деокупації населеного пункту зрадниця разом з російськими військами втекла на територію країни-агресорки.
https://dn.gov.ua/…/sbu-vikrila-kolabrantku-z-limanu…

Для активної молоді Донеччини подовжено строк прийняття заяв на участь в установчих зборах молодіжної ради при Донецькій обласній державній адміністрації.
https://dn.gov.ua/…/podovzheno-strok-prijnyattya-zayav…

Перший “Оскар” в Україні здобув фільм «20 днів у Маріуполі». Це сталося вперше за 96 років існування церемонії нагородження премії “Оскар” від Американської Кіноакадемії.
https://dn.gov.ua/…/20-dniv-u-mariupoli-zdobuv-oskara…

Михайло Брудін із Дружківки срібний призер Кубку Європи в метанні диску серед молоді. Нагороду 19 річний спортсмен привіз із Португалії, де відбувся Кубок Європи з легкоатлетичних метань.
https://dn.gov.ua/…/mihajlo-brudin-iz-druzhkivki…

print