[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

07.03.2024 в 20:00
Оперативна ситуація на Донеччині станом на ранок 7 березня: чотири райони області зазнали ворожих обстрілів. Дві людини поранені. Загалом, за добу росіяни 15 разів гатили по населених пунктах Донеччини.
Наразі на Донеччині перебуває близько 514 тисяч мешканців. Серед них діти. Місцеві військові адміністрації закликають родини з дітьми до евакуації. Передусім, жителів населених пунктів, які зазнають регулярних обстрілів.
Виплату державної допомоги у Донецькій області у березні 2024 року отримають 47,2 тис. осіб/сімей. Гроші зараховуються на банківські рахунки отримувачів або через поштові відділення.
Бізнес для колишніх військових та членів їхніх родин. Фінансування на започаткування чи розвиток власної справи становить від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.
Зі світлом ще 5 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж. Світло повернулось до помешкань 3,8 тисяч родин. Щоденно в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.
До 31.03.2024 переселенці повинні пройти ідентифікацію особисто. Це можна здійснити у сервісному центрі ПФУ або у відділеннях АТ “Ощадбанк”.
print