[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

06.03.2024 в 20:49

Росія вбиває цивільних: внаслідок ворожого обстрілу Нетайлового Очеретинської громади тяжке поранення отримала місцева мешканка. Медики не змогли врятувати жінку, її травми були несумісні з життям. Війська рф відкрили вогонь по населеному пункту сьогодні о пів на дев’яту ранку.
https://dn.gov.ua/news/vnaslidok-obstrilu-netajlovogo-ocheretinskoyi-gromadi-zaginula-1-lyudina

Загалом, за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є жертви та пошкодження житлових будинків. З лінії фронту евакуювали 207 осіб, у тому числі 60 дітей.
https://dn.gov.ua/news/operativna-situaciya-po-doneckij-oblasti-stanom-na-ranok-6-bereznya

У Покровську тривають відновлювальні роботи пошкоджених внаслідок обстрілу будівель. Рятувальники за допомогою OSB плит закрили 32 віконних блоки.
https://dn.gov.ua/news/u-pokrovsku-trivayut-vidnovlyuvalni-roboti-poshkodzhenih-vnaslidok-obstrilu-budivel

До 10 років позбавлення волі загрожує чоловікові, який під час окупації Лиману мобілізовував місцевих мешканців. СБУ встановила його особу та задокументувала злочини. 42 річному місцевому підприємцю повідомили підозру за статтею колабораціонізм.
https://dn.gov.ua/news/sbu-povidomila-pro-pidozru-kolaborantu-yakij-pid-chas-okupaciyi-limanu-mobilizovuvav-miscevih-meshkanciv

Уряд розглядає можливість продовження терміну прийому заяв на виплати ВПО. З 1 березня 2024 року в деяких органах соціального захисту населення та ЦНАПах записатися на прийом можна не раніше квітня.
https://dn.gov.ua/news/uryad-rozglyadaye-mozhlivist-prodovzhennya-terminu-prijomu-zayav-na-viplati-vpo

Не виходячи з помешкання: перевірити, чи надана житлова субсидія, можна онлайн. Це можна переглянути в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
https://dn.gov.ua/news/pereviriti-chi-nadana-zhitlova-subsidiya-mozhna-onlajn

Автошкола для людей з інвалідністю. На Донеччині отримати водійське посвідчення категорії “В” можуть особи із порушенням опорно-рухового апарату, які відвідали курс навчання на адаптованих авто. Такі автошколи вже працюють у шести областях України.
https://dn.gov.ua/news/osobi-z-invalidnistyu-vnaslidok-vijni-iz-porushennyam-oporno-ruhovogo-aparatu-mozhut-navchitisya-keruvati-adaptovanim-avto-ta-otrimati-vodijski-posvidchennya-kategoriyi-v

print