[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

18.04.2024 в 21:00

Ворог вбиває цивільне населення Донеччини. У Селидовому зафіксована жертва російського обстрілу, У Красногорівці двоє поранених. Під вогонь окупантів потрапили три райони області. Всього за добу рф 17 разів обстріляли населені пункти Донецької області.

На Донеччині триває обов’язкова евакуація та евакуація в примусовий спосіб родин з дітьми. Сім’ї вивозять з Торецької та Курахівської громад, де тривають активні бойові дії. Зараз там перебуває ще 15 дітей.

Мобільний центр зайнятості працював у Краматорському районі. Жителі Черкаського, Олександрівки, Привілля, Прелесного та Новомиколаївки ознайомилися з вакансіями, які є не лише в громаді, а й в Україні. Пропонували і віддалену роботу.

Маленьких донеччан навчають інноваційним технологіям. Учні ознайомились з технікою 3D-моделюванням та 3D-друком. Заняття відбулося на базі освітнього хабу «Донеччина».

Костянтинівська майстерня підкорила серця українців та іноземців. Дмитро та Наталя Поколенки створили виробництво сувенірної продукції у власній майстерні «WoodLike». Нині родинна майстерня  виготовляє 80 найменувань різної продукції.

print