[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

10.04.2024 в 19:48

Від атак рф на Донеччині зафіксовані жертви та постраждалі. Також руйнування зазнали житлові багатоповерхівки та соціальні заклади. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано понад чверть сотні людей. Така оперативна ситуація по області станом на ранок 10 квітня.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-oblasti…
У Костянтинівці рятувальники дістали тіла двох людей з-під завалів будинку. Загинув хлопчик 2011 року народження та його мати 1981 року народження. Ворог по місту вдарив напередодні. Пошукові роботи завершено.
https://dn.gov.ua/…/u-kostyantinivci-ryatuvalniki…
Служба зайнятості допомагає переселенцям знайти бажану роботу. Історія Яни з Краматорська, якій посприяли з працевлаштуванням у Покровську. Молода жінка опанувала нову професію і після випробувального терміну стала членом колективу.
https://dn.gov.ua/…/sluzhba-zajnyatosti-dopomagaye…
Двоє мешканців Донеччини отримали різні терміни ув’язнення за співпрацю з ворогом. Жінку із Слов’янська засуджено до 8 років, чоловіка із Краматорська до 11 років. За матеріалами кримінального провадження вони передавали данні про місця дислокації та пересування підрозділів ЗСУ.
https://dn.gov.ua/…/dvoh-meshkanciv-donechchini…
Подати заяву на призначення щомісячної грошової виплати за особливі заслуги перед Батьківщиною можливо онлайн – на вебпорталі Е-послуг ПФУ. Перелік документів подається разом із заявою. Стан справи можна переглянути в особистому кабінеті в розділі «Мої звернення» в ПФУ.
https://dn.gov.ua/…/podati-zayavu-na-priznachennya…

print