[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

06.04.2024 в 19:09

Внаслідок обстрілу Донеччини поранення отримали дві людини. Всього за добу росіяни 15 разів відкривали вогонь по населеним пунктам області. Ворог, загалом, атакував три райони. З лінії фронту евакуйовано 437 людей.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-doneckij…
Лиманські «білі янголи» евакуювали родину з 97-річним дідусем. Сім’ю врятували із знищеного ворогом будинку. Літні люди звернулись за допомогою до екіпажу поліції і за декілька годин правоохоронці доставили їх у безпечне місце.
https://dn.gov.ua/…/na-donechchini-zi-znishchenogo…
Позашляховик та квадроцикл передала Сіверська громада батальйону К2. Ключі від необхідних транспортних засобів вручили командиру підрозділу 54-ї ОМБр. Це не перша допомога українським захисникам від громади.
https://dn.gov.ua/…/pozashlyahovik-ta-kvadrocikl…
Фермери Донеччини продовжують отримувати насіння ярої пшениці від благодійників. Загалом насіння в обсязі 300 тонн передадуть 56 фермерським господарствам та одноосібникам області. Аграріїв відбирали через профільний Державний реєстр.
https://dn.gov.ua/…/fermeri-donechchini-prodovzhuyut…🔹Протягом березня на Донеччині та в інших областях України вилучено та знешкоджено 165 414 вибухонебезпечних предметів. Сапери насамперед розміновують території, де тривають бойові дії. Зокрема, на Херсонщині, Донеччині, Запоріжжі, Сумщині та Харківщині.
https://dn.gov.ua/…/protyagom-bereznya-na-donechchini…

print