[bvi]
  • Українська
  • English

Енергетик ДТЕК Донецькі електромережі поранений через обстріл під час виконання робіт

21.06.2024 в 13:43

Співробітники ДТЕК Донецькі електромережі потрапили під обстріл під час ремонту обладнання. Бригада виконувала відновлювальні роботи на повітряній лінії, пошкодженій через ворожу атаку напередодні. Один з енергетиків зазнав осколкових поранень, попри всі засоби захисту – частина осколків застрягла в бронежилеті. Наразі він отримав усе необхідне лікування, а компанія продовжує підтримувати його та його родину, щоб фахівець якомога швидше видужав. Енергетики ОСР раз у раз наражають себе на небезпеку, аби якнайшвидше повернути світло в кожну донецьку домівку.

Компанія дотримується сіх дозвільних процедур під час робіт у прифронтовій зоні, аби максимально убезпечити працівників. Місця виконання робіт, які того потребують, досліджуються саперами та військовими. І лише після їх дозволу енергетики виїжджають на ремонт. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі працюють в захисних касках та бронежилетах.

Однак Донецька область – одна з найнебезпечніших територій в Україні. Ворог тут не припиняє атак ані вдень, ані вночі, використовує артилерію, що часто не дає часу енергетикам перебратися в безпечне місце.

Попри це, енергетики Донеччини продовжують працювати, часто ризикуючи життям для того, аби у мешканців області було світло.

print