[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлювати мережі після обстрілів: зі світлом ще 7 тисяч родин

17.01.2024 в 12:19

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання для жителів 6 населених пунктів за останню добу. Знову отримують електропостачання 7 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення мереж та обладнання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим.

16 січня фахівцями ДТЕК Донецькі електромережі була повністю чи частково відновлена електрика у 6 населених пунктах, знеструмлених через обстріли. Оселі 7 095 родин знову підключені до електропостачання.

На Донеччині зберігається важка ситуація. Тривають обстріли, ракетні  та авіаудари. Через активні обстріли постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 693 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює понад 60 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print