[bvi]
  • Українська
  • English

Для 17 тисяч родин повернув світло ДТЕК Донецькі електромережі за добу

12.07.2023 в 13:01

За 11 липня на Донеччині фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося виконати низку ремонтів та відновити електропостачання 6 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Це дало змогу повернути електрику в оселі понад 17 тисяч родин.  Фахівці енергокомпанії докладають максимум зусиль для відновлення світла у прифронтовому регіоні щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За добу фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електрику в 6 населених пунктів прифронтового регіону. Електропостачання знову отримують 17 270 родин.

Важкі боєзіткнення на Донеччині тривають. За інформацією очільника області Павла Кириленка, обстріли регіону продовжуються. Тривають руйнування як у наближених до лінії фронту населених пунктів, так і у віддалених.

Через постійні ушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання поки що залишаються 106 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 504 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print