[bvi]
  • Українська
  • English

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14.12.2023 в 9:12
Шановні земляки!
14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Чорнобиль залишив страшну відмітку в нашій історії. Згадка про той страшний квітень 1986 року, коли велика біда прийшла на нашу землю, залишається незагоєною раною.
Дякуємо учасникам ліквідації наслідків атомного лиха, які виявили героїзм у тих екстремальних обставинах, ризикуючи власним здоров’ям та життям і зупинили розповсюдження смертоносної радіації. У скорботі схиляємо голови  перед пам’яттю всіх, кого забрав Чорнобиль.
Подвиг ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС назавжди вписано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.
Сьогодні, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою, подвиг українських ліквідаторів набуває особливої уваги.
Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події, вчить нас цінувати мир і спокій на нашій землі.
Покровська райдержадміністрація,
районна військова адміністрація,
Покровська районна рада
print