[bvi]
  • Українська
  • English

День Української Державності

28.07.2023 в 9:02

Шановні земляки!

28 липня Україна відзначає державне свято – День Української Державності.

Цей день концентрує в собі тисячолітню традицію українського державотворення та символізує зв’язок багатьох поколінь українців, що упродовж віків творили нашу історію.

Недаремно датою Дня Української Державності обрано День Хрещення Київської Русі – України Володимиром Великим. Адже саме ця подія остаточно зафіксувала вибір наших предків жити в колі європейських народів. Українська державність має тисячу років і буде існувати вічно.

Сьогодні ми знову творимо історію, захищаючи нашу Державу, наш історичний вибір і наше життя від російських загарбників. Вся українська нація боронить Державу від ворога. А тисячолітня традиція української державності дає нам наснаги боротися за перемогу. Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо агресора та побудуємо сучасну величну європейську країну.

У День Української Державності щиро зичимо всім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання нашої незалежної України та добробуту її народу!

Слава Україні! Героям Слава!

Покровська райдержадміністрація, районна військова адміністрація, Покровська районна рада

print