[bvi]
  • Українська
  • English

День працівників сільського господарства

19.11.2023 в 10:25

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

У всі часи праця сільгоспвиробників була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Україна славиться працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції  свого народу та дбають про рідну землю. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву.

Ваша праця безперечна, як саме життя, свята і благородна, адже з маленького хлібного зернятка починається сила української землі, нашої держави.

Сьогодні, в непростий та вирішальний час, коли наша держава виборює своє майбутнє, ви, наші невтомні трудівники, продовжуєте працювати, сіяти хліб, вирощувати тварин, піклуватися про продовольчу безпеку країни.

З почуттям глибокої шани і поваги дякуємо усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, любов до землі, витримку і мудрість.

Бажаємо всім аграріям міцного здоров’я, мирного неба, злагоди і добробуту, нових трудових звершень і оптимізму. Нехай і в подальшому колосяться щедрими урожаями ваші ниви. Нехай втілюються в життя ваші плани, замисли і надії на радість вашим родинам, на благо розквіту і покращенню добробуту українського народу. Хай не знають втоми ваші роботящі руки, а праця ваша й надалі збагачує нашу країну!

Разом до Перемоги! Все буде Україна!
Покровська райдержадміністрація,
районна військова адміністрація,
Покровська районна рада

print