[bvi]
  • Українська
  • English

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

08.05.2024 в 11:16

Шановні земляки!
8 травня Україна разом з усім світом відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.
Друга світова війна розпочалася внаслідок змови антигуманних режимів – нацистського й радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав і свобод людини. Ця війна стала найбільш кривавою та жорстокою в історії людства.
8 травня, ми вшановуємо пам’ять всіх, хто віддав своє життя у вогні Другої світової війни, виборюючи свободу та незалежність у нацистських окупантів. Кожному ветерану Другої світовій війни низький уклін, кожному загиблому військовому та цивільному вічна пам’ять.
Сьогодні, коли в Україні триває війна за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні набуває особливого значення. Він вселяє віру в перемогу над російським агресором.
Висловлюємо вдячність Збройним Силам України, воїнам, які захищають наше право на свободу та вільне майбутнє. Пам’ятаємо, яку ціну платимо за щастя жити на рідній землі.

print