[bvi]
  • Українська
  • English

День матері

12.05.2024 в 12:36

Дорогі матері! Українські берегині!

Щиро вітаємо вас із Днем матері ‒ святом, що народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя, навчив мудрості і благословив на добрі справи та починання. Саме мудрі і добрі мамині слова є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов ‒ надійним оберегом.

Сьогодні, коли в нашій країні триває війна, материнське серце болить за усіх, хто боронить нашу Батьківщину від підступного ворога. Земний уклін усім матерям, чиї сини і доньки захищають нашу рідну землю. Самовідданість, героїзм і мужність ваших дітей ‒ це насамперед ваша заслуга.

Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Дякуємо вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за ваші терпіння і витримку, переживання і молитви.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди та добробуту! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Щасливого вам майбутнього в мирній Україні!

Покровська райдержадміністрація,
районна військова адміністрація

print