[bvi]
  • Українська
  • English

Декада кар’єри для студентської молоді «STARTUP кар’єри»

19.04.2024 в 12:59

18 квітня 2024 року  в рамках загальнообласної декади кар’єри «STARTUP кар’єри» фахівцями Покровського МЦЗ був проведений онлайн захід. Студенти Покровського професійного ліцею, Покровського педагогічного коледжу, представники педагогічних колективів навчальних закладів, а також підопічні та представники відділу №16 ДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях стали учасниками зустрічі.

Задля формування у студентської молоді необхідних навичок для успішного старту в кар’єрі слухачі були ознайомлені з різними методами самопрезентацій, а також із сучасними вимогами ринку праці.

Студенти були поінформовані про послуги, які надаються службою зайнятості, а також про тестування «Моя професія. Консультаційна мережа»,  яке дозволяє виявити схильності і здібності особистостї задля успішної побудови професійної кар’єри. Особливу увагу було приділено створенню резюме,  тому як зробити його якісним та інформативним.  В ході заходу присутні переглянули презентаційні матеріали щодо складання резюме, приклади, а також познайомились із такими видами сучасних самопрезентацій як відеорезюме та портфоліо.

Проведення подібних заходів дає змогу упередити безробіття та підвищити конкурентоспроможність молоді на ринку праці.

 

print