[bvi]
  • Українська
  • English

Центр розвитку підприємництва . Як зробити свій проєкт успішним.

26.07.2023 в 9:46

25 липня в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулося робоче засідання Консалтингового центру. Захід проведено в дистанційному форматі. Учасниками заходу стали безробітні, підприємці, особи, зацікавлені у започаткуванні власної справи, а також викладач Рівненського центру професійно-технічної освіти, кандидат економічних наук, сертифікований тренер МОП за програмою «BIZ-UP»  Наталія Сирочук.

Маючи великий професійний досвід у викладанні спецдисциплін, пов’язаних   з управлінням бізнес-процесами та стратегією ведення власної справи, Наталія ознайомила слухачів з умовами надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання, що спрямовані на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць.

«Наймасштабнішою стала державна грантова програма “єРобота”, яка охоплює всі сфери діяльності малого бізнесу і спрямована на створення робочих місць. І, безумовно, для багатьох грант – це можливість перейти на якісно інший рівень роботи. Саме тому,  вкрай важливим є  опанування базових навичок фінансової грамотності, створення власних бізнес-планів, що будуть відповідати вимогам для участі у цій програмі. Звісно ж, аби отримати грант, доведеться потрудилися. Але це того  варте. Адже перевага грантів у тому, що, на відміну від кредитів з відсотками, ці гроші  не доведеться повертати »,- зазначила Наталія Сирочук.

Усі, хто зацікавився якісною підготовкою до участі в  Урядовому проекті « Власна справа ”,  були запрошені для проходження підготовчих курсів на базі Рівненського ЦПТО, які дозволять  в найкоротші терміни значно підняти результати та ефективність власного бізнесу. Зручним є те, що навчання відбуватиметься в он-лайн форматі.

«Підприємці — це люди, які визначають майбутнє України. Тож, мріючи стати успішним професіоналом в тій чи іншій сфері підприємництва, необхідно якомога   більше володіти інформацією про обраний напрямок діяльності.  Бажаю всім плідної роботи, вдалого розвитку та сталого результату», – зазначила пані Наталія.

Заходи такого формату є надзвичайно потрібними та актуальними на даний час, адже, окрім нових знань, слухачі отримують нові знайомства, досвід, практику та дієві поради від досвідчених тренерів, які працюють та підлаштовуються під виклики часу.

Покровський міський центр зайнятості Донецької області висловлює вдячність викладачеві, бізнес-тренеру Наталії Сирочук за плідну співпрацю та сподівається, що такі знання та досвід  слугуватимуть й надалі орієнтиром до успішного підприємництва.

print