[bvi]
  • Українська
  • English

Бережіть врожай від вогню!

04.07.2024 в 11:42

Покровське районне управління інформує  про те що на минулому тижні відбувалися ворожі обстріли Покровського району, внаслідок чого були знищені поля зернових культур, а саме:

1)06.2024 сталася пожежа на полі зернових культур за адресою: Донецька область, Покровський район, Курахівська ТГ, біля с. Успенівка. Внаслідок пожежі знищена пшениця на корені 25 га. Причина пожежі — потрапляння теплової пастки літака внаслідок бойових дій.

2)06.2024 сталася пожежа на полі зернових культур за адресою: Покровський район, Гродівська ТГ, між с. Миролюбівка та с. Єлизаветівка. Внаслідок пожежі знищена пшениця на корені 30 га. Причина пожежі — потрапляння боєприпасу внаслідок бойових дій.

Загоряння пшеничних полів внаслідок ворожих обстрілів є гострою проблемою в умовах військового конфлікту. Такі інциденти спричиняють не лише економічні втрати, але й мають серйозні екологічні та соціальні наслідки. Також втрата врожаю впливає на продовольчу безпеку регіону та країни.

Наразі дотримання вимог законодавства з питань пожежної безпеки під час збирання врожаю не втратило свою актуальність, проведення таких заходів знизить ймовірність виникнення пожеж.

 

print