[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в обговоренні ситуації на території Мар’їнської територіальної громади

02.08.2023 в 22:39

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

02 липня 2023 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв прийняв участь в обговоренні ситуації на території Мар’їнської територіальної громади, яке відбулось під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна. Участь в обговоренні взяли начальник Мар’їнської військової адміністрації Юрій Григулець, керівники Покровського району та представники структурних підрозділів облдержадміністрації.
Юрій Григулець повідомив, що на території громади знаходиться 7 закладів дошкільної освіти, з них пошкоджено 5 та 2 повністю зруйновано. Наразі всі вони призупинили свою діяльність. З 8 закладів загальної середньої освіти пошкоджено 5, ще 3 повністю зруйновані. Також повністю зруйновані 2 заклади позашкільної освіти, інклюзивно-ресурсний центр та дитячо-юнацька спортивна школа. За оперативною інформацією, на території громади зруйновано 2734 будівлі, серед яких 142 господарських та адміністративних приміщення та одна інженерна споруда. Точний ступінь руйнувань наразі оцінити неможливо через активні бойові дії.
Також під час обговорення розглянули стан виконання бюджету громади, соціальний захист населення, надання медичних послуг та роботу з інформування населення.
print