[bvi]
  • Українська
  • English

Штабне тренування

29.08.2022 в 23:50

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось штабне тренування «Дії органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок в умовах підвищення загроз та ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, що характерні для осінньо-зимового періоду».

Участь у засіданні взяли голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков, керівники структурних підрозділів Краматорської райдержадміністрації, а також начальники міських військових адміністрацій Краматорська і Слов’янська, міський голова Покровська. Від облдержадміністрації до штабних тренувань були залучені керівники обласних спеціалізованих служб цивільного захисту та окремих структурних підрозділів.

Мета цього штабного засідання, яке проходило у режимі відеоконференції – перевірка готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду з боку обласних спеціалізованих служб цивільного захисту і відповідних структур в районах та у містах області.

Участь у цій нараді дала можливість всім присутнім обговорити важливі питання, обмінятися думками, визначити шляхи вирішення проблем, які стоять на порядку денному в цей складний час.

 

print