[bvi]
  • Українська
  • English

Перевірка роботи пунктів незламності

08.02.2023 в 21:05

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Сьогодні 08 лютого 2023 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації прийняв участь у перевірці роботи пунктів незламності, яку провів заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Разом з головами Покровської, Добропільської, Мирноградської міських військових адміністрацій вони оглянули роботу пунктів незламності їх територіальних громад в умовах погіршення погодних умов.
«Безперебійне функціонування пунктів незламності є запорукою більш комфортного проходження зимового періоду в області, враховуючи постійні атаки російської федерації на енергетичну систему країни. Пункти незламності на Донеччині наразі забезпечені всім необхідним, проте закликаю всіх керівників громад тримати це питання на контролі”- зазначив Вадим Філашкін.
Всі пункти незламності в Донецькій області працюють у цілодобовому режимі, забезпечені генераторами, тепловими гарматами, буржуйками, аптечками, що дає змогу в будь який час мешканцям області прийти, випити гарячого чаю, зігрітися, відпочити та зарядити мобільні пристрої.

print