[bvi]
  • Українська
  • English

На Різдво ДТЕК повернув світло до 15 населених пунктів Донеччини

09.01.2023 в 14:03

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Упродовж 6 та 7 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю або частково повернули світло до 15 населених пунктів регіону. Знову зі світлом понад 7 тисяч родин, електропостачання яких було порушене внаслідок ворожих атак. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти щойно це стає можливим. Відновлювальні роботи енергетики виконують виключно після отримання дозволу від українських військових.
На Донеччині тривають важкі бойові дії. Окупанти продовжують завдавати ударів по мирних містах та селах. В тому числі руйнувань зазнає інфраструктура електричних мереж регіону. Незважаючи на постійну небезпеку, фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі протягом 6 та 7 січня вдалося повернути світло до 15 населених пунктів. Знову зі світлом 7799 родин Донеччини.
Станом на 8 січня повністю або частково без електропостачання на Донеччині залишаються 94 населених пункти. Наразі відсутня можливість виконувати там відновлювальні роботи. ДТЕК обов’язково поверне світло всім жителям області, щойно на це буде отриманий дозвіл від українських військових.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 319 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі чат-боти «ДТЕК Донецькі електромережі» в Viber або Telegram. Також можна зателефонувати до кол-центру (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або написати в особисті повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Facebook.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print