[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

16.04.2024 в 20:10

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 16 квітня. У Покровському районі 1 людина загинула і 2 поранені. У Краматорському – без жертв та руйнувань. У Бахмутському – пошкоджені приватні і багатоповерхові будівлі.

Щоденно ворог обстрілює ліси Лиманщини та створює загрозу пожеж. Від березня зафіксовано 34 випадки пожеж, під час яких знищено понад 182 гектари Лиманських лісів. Боротися із займанням лісівникам допомагають вогнеборці.

СБУ повідомила про підозри ще трьом зрадникам, які обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Авдіївки та Часового Яру. Їм загрожує довічне ув’язнення. Українські захисники взяли їх у полон під час боїв у березні цього року на Донеччині. СБУ задокументувала злочини щодо фігурантів справи. Їм інкримінують державну зраду.

Аграрії із прифронтових та постраждалих територій зможуть безоплатно отримати насіння кукурудзи. Кожен може отримати зерна для засіву 25 гектарів. Прийом заявок триватиме до 21 квітня.

Комунальники Донеччини отримали вже другу партію енергетичного оснащення. Відтепер фахівці зможуть оперативніше реагувати на аварійні ситуації в енергетиці. Перша партія надійшла місяць тому.

Мова – це зброя: учасники бойових дій вдосконалюють володіння українською мовою. 11 слухачів курсу протягом тижня інтенсивно вдосконалювали свої знання з рідної мови. Навчання відбувається у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

print