[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло у 33 населені пункти за дві доби

24.04.2024 в 11:06

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

За 22 та 23 квітня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили  електропостачання 33 населених пунктів, знеструмлених через постійні обстріли регіону. Це дозволило повернути електрику в домівки 8 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії докладають максимум зусиль для відновлення світла на Донеччині, щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів регіону у важкій ситуації постійних бойових дій.

За останні дві доби аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося виконати низку ремонтів мереж та повернути електрику у 33 населених пункти прифронтового регіону. Електропостачання знову отримують 8 036 родин на Донеччині.

В Донецькій області зберігається важка ситуація через постійні обстріли. За інформацією очільника регіону Вадима Філашкіна, за останню добу населені пункти області зазнали 15 ворожих обстрілів. Зокрема, ракетного удару зазнав Покровськ.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 791 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print