[bvi]
  • Українська
  • English

Аспекти успішного працвлаштування

31.05.2023 в 14:29

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

30 травня  в Покровському міському центрізайнятості  відбувся інтерактивний захід з використанням кейс-технології, яка дала можливість усім слухачам свідомо розділитися на групи за власним бажанням і отримати той кейс інформації, якого бракує для успішного пошуку роботи.

       Протягом заходу працювали чотири сесійні зали : «Пошук роботи: стратегія, джерела, плани», «Як скласти успішне резюме легко?», «Як зберегти психологічне здоров’я під час пошуку роботи», «Навчання є запорукою професійного успіху».

      Так, присутні змогли ознайомитись з деякими аспектами успішного пошуку роботи, можливостями отримання професії та підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості. Від тренера центру психосоціальної реабілітації  Нацонального уніварситету «Києво-Могилянська академія» Дар’ї  Кабанової слухачі отримали дієві поради щодо психологічної безпеки під час війни. За словами фахівчині,  вкрай важливо кожному з нас в нинішній ситуації зберігати спокій та акумулювати власні сили для успішного мирного майбутнього.

       Сподіваємося, що отримані навички допоможуть кожному, хто долучився до сьогоднішнього заходу, а також стануть на захист психологічного здоров’я  кожного.

print