[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області

29.04.2024 в 17:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Сьогодні, під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, пройшло позачергове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області.
На порядку денному було розглянуто питання припинення водопостачання в окремих населених пунктах Донецької області, зокрема говорили про ускладнену ситуацію із водопостачанням у Покровській, Мирноградській, Новогродівській, Гродівській та Удачненській територіальних громадах.
Як було зазначено, внаслідок ворожих обстрілів 1 квітня було знеструмлено Карлівську фільтрувальну станцію, а 12 квітня — зруйновано греблю Карлівського водосховища. Внаслідок цього Гродівська і Новогродівська територіальні громади залишилися без водопостачання, а вода в Покровську та Мирнограді почала подаватися за графіком.
За результатами наради голова Донецької облдержадміністрації доручив начальникам військових адміністрацій – розробити стратегічні плани дій для негайної стабілізації ситуації та оновити, у разі потреби, схеми водопостачання місцевих громад, а також організувати безкоштовний підвіз питної води для населення та облаштувати пункти її роздачі в громадах.

print