[bvi]
  • Українська
  • English

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло понад 7 тисячам родин

28.04.2024 в 12:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Попри постійні обстріли ворога, за минулі дві доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання понад 7 тисячам осель у 2 прифронтових населених пунктах області. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом 26 та 27 квітня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули електропостачання до 2 населених пунктів області. Знову зі світлом 7323 родин регіону.

Обстріли на Донеччині не стихають. Тривають авіаційні, ракетні та артилерійські удари. Через бойові дії постійно пошкоджуються мережі й обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 795 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленням в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print