[bvi]
  • Українська
  • English

Суспільно корисні роботи в Покровському районі.

21.03.2024 в 10:09

Sorry, this entry is only available in Українська.

Покровський міський центр зайнятості Донецької області тісно співпрацює з територіальними громадами Покровського району, які активно долучилися до реалізації урядового проекту «Армія відновлення».

Ми продовжуємо активну роботу щодо забезпечення зайнятості людей, які втратили роботу. Головна наша ціль – знайти громадянам підходящу роботу. У разі її відсутності, ми пропонуємо їм тимчасову зайнятість через залучення до суспільно корисних робіт.

На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними особами роботодавець укладає строковий трудовий договір. Оплата праці здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

У 2024 році Покровським міським центром зайнятості Донецької області  укладено 13 договорів на проведення суспільно корисних робіт з 5 роботодавцями. До виконання робіт залучено 101 особу з числа зареєстрованих безробітних, в тому числі у березні 30 осіб. Безробітних залучають до виконання таких видів суспільно корисних робіт, як розвантаження та пакування гуманітарної допомоги, розбір завалів зруйнованих будинків, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, прибирання вулиць  в  населених пунктах.

Працівники служби зайнятості продовжують співпрацю з керівниками територіальних громад Покровського району щодо залучення до суспільно корисних робіт більшої кількості працездатних осіб з числа безробітних, що перебувають на обліку центрі зайнятості та внутрішньо переміщених осіб.

print